02 Lutego

Konrad Kucharski Osobowością Roku w biznesie

Prezes Blue Media wyróżniony przez czytelników Dziennika Bałtyckiego

Prezes i jeden z założycieli Blue Media został uhonorowany tytułem Osobowość Roku w Biznesie, w plebiscycie Dziennika Bałtyckiego. Redakcja nominowała Konrada Kucharskiego „za dynamiczny wzrost na rynku płatności bezgotówkowych”. Ostatecznie o przyznaniu wyróżnienia zdecydowali czytelnicy Dziennika w internetowym głosowaniu.

Nominacja i sam tytułu Osobowości Roku były dla mnie ogromnym zaskoczeniem – skomentował Konrad Kucharski. - Jestem z nich bardzo dumny z dwóch powodów. Po pierwsze, ze względu na organizatora plebiscytu – gazetę tworzącą historię pomorskiego dziennikarstwa. Nominacja ta jest na pewno docenieniem naszych osiągnięć, ale również wyrazem zaufania. Celowo mówię tu o “naszych osiągnięciach”. Nagroda ta należy się wszystkim, którzy od ponad piętnastu lat razem tworzą Blue Media.

Drugi powód to sposób przyznawania wyróżnienia Osobowość Roku .To czytelnicy “Dziennika Bałtyckiego” , w tym mieszkańcy Sopotu ostatecznie o nim decydują. Od początku naszej działalności staramy się prowadzić biznes w sposób odpowiedzialny. Staramy się tworzyć jak najlepsze warunki do pracy – dbając o zadowolenie i dobre samopoczucie pracowników. I to się nam udaje. Niedawno zostaliśmy wyróżnieni tytułem Najlepszego Pracodawcy, nadawanym przez firmę doradczą Aon Hewitt. Działamy fair wobec naszych klientów i partnerów biznesowych, stosujemy dobre, przejrzyste praktyki, staramy się dbać o środowisko naturalne i społeczne, w którym działamy. Mam wrażenie, że przez te kilkanaście lat działalności zapracowaliśmy sobie na dobrą opinię i sympatię. A wyróżnienie Osobowość Roku jest tego wyrazem.

#Osobowość roku

#Konrad Kucharski